Welkom bij Het leukste speelparadijs van Nederland!

Speelparadijs Delft


D delft


Kids Playground Delft is hèt speelparadijs bij u in de buurt. Met meer dan 4000m2 speelplezier kunnen kinderen van elke leeftijd zich een dag lang uitleven in oneindige speelstructuren.


Voor peuters en hun ouders/begeleiders hebben wij een speciaal ontwikkelde soft-play hoek. Voor de oudere kinderen hebben wij uitdagende speelstructuren, glijbanen en trampolines.


Speelpaleis Kids Playground Delft is uitgerust met een ruim en overzichtelijk restaurant waar de ouders/begeleiders zich kunnen terugtrekken terwijl de kinderen zich uitleven. Heerlijk genieten met een kopje koffie/thee met wat lekkers erbij. Een dag plezier voor jong en oud.


Naast de speelstructuren worden in Delft dagelijks activiteiten georganiseerd zoals schminmken, spelletjesdag, koekhappen en disco's. Beleef met je vriendjes en vriendinnetjes een dag om nooit te vergeten.


Heeft u wat te vieren?
Ook dan kunt u bij ons terecht. Voor kinderpartijtjes, schoolreisjes of andere gelegenheden is Kids Playground uitermate geschikt. Met een breed ballenbakassortiment aan arrangementen en feestelijke toevoegingen zorgen wij voor een onvergetelijke dag.


Speelparadijs Kids Playground Delft is met de auto gemakkelijk bereikbaar vanuit onder andere Rotterdam, Zoetermeer en Den Haag en u kunt gratis voor de deur parkeren.


kidsplayground stippellijn

Na ruim 16 jaar met eindeloos speelplezier hebben wij besloten Kids Playground Delft per 1 mei 2019 te sluiten.

Kom t/m 30 april nog gezellig spelen bij Kids Playground Delft!! Tot en met 30 april 2019 is met uitzondering van 27 april (koningsdag) Kids Playground iedere dag geopend.

Wij willen al onze gasten bedanken voor de vele bezoeken, verjaardagsfeestjes en deelname aan onze activiteiten.
Wij hopen u voor 1 mei nog te mogen ontvangen.
 

Meisjesinballenbak