Welkom bij Het leukste speelparadijs van Nederland!

Kinderfeestje Delft

taartenEen kinderverjaardag kan niet onopgemerkt voorbij gaan en wat is er nou leuker om jouw partijtje te vieren bij Kids Playground? Niks toch zeker!


Ons indoor speelparadijs biedt vele mogelijkheden voor een onvergetelijke verjaardag.


Kids Playground Delft is een groot overdekt speelpaleis met onder andere glijbanen, trampolines, springkussens en nog veel meer waar vriendjes en vriendinnetjes zich met de jarige helemaal uit kunnen leven.


Met één van onze arrangementen, een vrolijk gedekte tafel in een thema naar keuze, kinderchampagne en een speciale taart wordt elke kinderverjaardag onvergetelijk. Wij nemen u de organisatie uit handen, zodat u als ouder/begeleider ook volop kunt meegenieten. Alle informatie kunt u vinden op de Arrangementen pagina. 


Een onvergetelijk en daverend kinderpartijtje is bij ons gegarandeerd. De jarige kan op onze website zelf een uitnodiging maken en alle vriendjes en vriendinnetjes een persoonlijke uitnodiging sturen.


Voor ouders, verzorgers en begeleiders biedt Kids Playground een ruim restaurant met een breed assortiment aan hapjes, warme en koude dranken en gratis WIFI.


Kids Playground Delft is goed met de auto bereikbaar en u kunt de hele dag gratis voor de deur parkeren.

D team party

Feestpakket PARTY!

Kies uit verschillende leuke arrangementen met friet met kipnuggets, kroket, frikandel of poffertjes. Uw kinderfeest kan niet meer stuk!

Naar Arrangementen