Welkom bij Het leukste speelparadijs van Nederland!

Dagje uit Delft

Een leuk en origineeD delftl dagje uit met het hele gezin? Dan ben u aan het juiste adres bij Kids Playground Delft. Een dag speelplezier voor jong en oud is wat ons overdekte speelpaleis biedt.


Voor de jongste kinderen is er een speciaal ontwikkelde soft-play hoek waar de kleintjes veilig kunnen spelen. Voor de oudere kinderen biedt Kids Playground uitdagende trampolines, spannende touwladders, springkussens en nog veel meer.


Elke dag organiseert het team van Kids Playground Delft een kinderdisco waar gedanst wordt op de nieuwste kinderhits. Tevens worden er activiteiten georganiseerd zoals koekhappen, kleurwedstrijden, thema dagen en schminken.


Terwijl de kinderen zich uitleven kunnen de ouders en begeleiders zich terugtrekken in het ruime en overzichtelijke restaurant en genieten van een breed assortiment aan hapjes en dranken. Het restaurant biedt uitzicht op de speelstructuren en is voorzien van gratis WIFI.


Elke dag is er vakkundige leiding aanwezig die een oogje in het zeil houdt want veiligheid staat bij ons hoog in het vaandel.

indianen linksrand

Woensdag 29 november
Knutselenkidsplayground stippellijnZaterdag 2 & zondag 3 december
Pieten trainingkidsplayground stippellijnWoensdag 6 december
Stoelendans wedstrijdkidsplayground stippellijnZaterdag 9 & zondag 10 december
Boeven weekendkidsplayground stippellijnWoensdag 13 december
Knutseltafel voor kerstkidsplayground stippellijnZaterdag 16 & zondag 17 december
Spelletjes weekendkidsplayground stippellijnWoensdag 20 december
Knutselen voor kerstkidsplayground stippellijnZondag 31 december
Proosten op het nieuwe jaarkidsplayground stippellijn