Welkom bij Het leukste speelparadijs van Nederland!

Binnenspelen Delft

Een regenachtige dag, toe aan iets anders of gewoon zin om lekker binnen te spelen? Dan is Kids Playground wat u zoekt. Bij ons beleven kinderen een hele dag speelplezier.


Zowel voor jong als voor oud biedt onze vestiging in Delft de uitkomst. Met springkussens, glijbanen, touwladders en trampolines is er voor iedereen uitdaging genoeg. Voor de kleintjes tot en met vier jaar hebben wij speciaal ontwikkelde speelstructuren van soft materiaal waar rustig onder toezicht van ouders gespeeld kan worden. De oudere kinderen kunnen zich uitleven in de andere speelstructuren.


Terwijl uw kinderen zich uitleven in de grootste binnen speeltuin van Zuid-Holland, kunnen ouders en/of verzorgers genieten in ons restaurant met gratis WIFI. Delft heeft een overzichtelijk restaurant met een breed assortiment aan hapjes en drankjes. Natuurlijk hebben wij voor de kinderen ook genoeg diversiteit aan limonade, ijsjes en snacks.


Met dagelijks wisselende activiteiten krijgen onze kleine gasten geen genoeg van binnenspelen. Voor partijtjes en grote groepen is Kids Playground Delft ook zeer geschikt. Met feestelijke typetjes, een vrolijk gedekte tafel en keuze uit verschillende arrangementen worden partijtjes onvergetelijk.

D structuur

Feestpakket PARTY!

Kies uit verschillende leuke arrangementen met friet met kipnuggets, kroket, frikandel of poffertjes. Uw kinderfeest kan niet meer stuk!

Naar Arrangementen