Welkom bij Het leukste speelparadijs van Nederland!

Algemene informatie Delft

Kids Playground is een groot overdekt speelparadijs voor kinderen van 0-12 jaar. De kinderen kunnen de hele dag spelen in de grote structuur met onder andere trampolines, ball shower, power tower, glijbanen enz. Daarnaast verzorgen wij meerdere keren per week thema's en activiteiten zoals prinsessendag, piratendag, spelletjes, schminken enz. 


De ruimtes zijn gescheiden in 2 zones:

1. De peuterhoek voor de allerkleinsten (0 tot 4 jaar).
    Op woensdag t/m vrijdag zijn er tevens speciale peuterochtenden.
    Kijk bij tarieven voor alle informatie.

2. De speelstructuren, glijbanen en trampolines voor de grotere 

    kinderen (5 tot 12 jaar).


Kinderdisco

In Delft is een kinderdisco aanwezig waar de kinderen kunnen dansen op de nieuwste kinderhits. Feestelijke typetjes zorgen voor een spetterend speel- en dansfestijn voor alle leeftijden.


KidsbekerLRestaurant

Delft beschikt over een ruim en gezellig restaurant met een uitgebreid assortiment hapjes en drankjes. Vanuit het restaurant zijn de speelactiviteiten goed te volgen, zodat ouders/begeleiders zich met een gerust gevoel kunnen terugtrekken met wat lekkers. Voor de kinderen hebben wij onder andere vers gebakken frietjes, kroketten, poffertjes, ijsjes en limonade.


Parkeren

In Delft kunt u de hele dag gratis voor de deur parkeren.Wi-Fi

Gratis Wi-Fi bij Kids Playground.

Veiligheid & Hygiëne

Onze extra aandacht gaat uit naar de veiligheid van de structuren en de hygiëne van ons licht en schone speelparadijs. Dagelijks worden de speeltoestellen gereinigd en uiteraard worden alle toiletten meerdere malen per dag schoongemaakt. Er is altijd een BHV'er aanwezig met oog op calamiteiten.

Mindervaliden

Individuele mindervaliden of minder valide groepen zijn uiteraard van harte welkom in ons indoor speelparadijs. Kids Playground is er voor iedereen en ook voor deze groep zijn onze speeltoestellen en voorzieningen zonder problemen bereikbaar en te benutten.

Spelregels

  • Kinderen spelen onder toezicht en verantwoordelijkheid van ouders/begeleiders. Wij kunnen enkel kinderen onder begeleiding van een volwassene (minimaal 18 jaar) toelaten.
  • De peuterhoek is alleen voor kinderen van 0 t/m 4 jaar en hun begeleiders.
  • Het nuttigen van zelf meegenomen eten en drinken is niet toegestaan.
  • Reserveren is niet mogelijk voor vrij spelen.
  • Kauwgom is niet toegestaan in onze speelstructuren.
  • Spelen gebeurt op eigen risico. De directie is niet aansprakelijk voor schade of letsel ontstaan tijdens het verblijf in één van onze vestigingen.
  • Luchtige kleding wordt door ons aanbevolen. Het bovenlijf dient bedekt te zijn en kinderen dienen op sokken te spelen.
  • In onze vestigingen is roken niet toegestaan.
  • Op verzoek van de leiding moet men zijn of haar betalingsbewijs of stempel tonen. Bezoekers dienen instructies van de leiding altijd op te volgen. Het plaatselijk management behoudt zich het recht voor om bezoekers toegang te ontzeggen of te weigeren.

 SpringkussenD
kidsplayground stippellijn

Na ruim 16 jaar met eindeloos speelplezier hebben wij besloten Kids Playground Delft per 1 mei 2019 te sluiten.

Kom t/m 30 april nog gezellig spelen bij Kids Playground Delft!! Tot en met 30 april 2019 is met uitzondering van 27 april (koningsdag) Kids Playground iedere dag geopend.

Wij willen al onze gasten bedanken voor de vele bezoeken, verjaardagsfeestjes en deelname aan onze activiteiten.
Wij hopen u voor 1 mei nog te mogen ontvangen.
 

Meisjesinballenbak