Welkom bij Het leukste speelparadijs van Nederland!

Speelparadijs Almere

kidsplayground home image
Kids Playground Almere is hèt speelparadijs bij u in de buurt. Met meer dan 2400m2 speelplezier kunnen kinderen van elke leeftijd zich een dag lang uitleven in oneindige speelstructuren.

Speciaal voor peuters en hun ouders/begeleiders hebben wij een speciaal ontwikkelde soft-play hoek. Voor de oudere kinderen hebben wij uitdagende speelstructuren, glijbanen en trampolines.

Speelpaleis Kids Playground Almere is uitgerust met een ruim en overzichtelijk restaurant waar de ouders/begeleiders zich kunnen terugtrekken terwijl de kinderen zich uitleven. Heerlijk genieten met een kopje koffie/thee met wat lekkers erbij. Een dag plezier voor jong en oud.


Naast de speelstructuren worden in Almere dagelijks activiteiten georganiseerd zoals schminmken, spelletjesdag, koekhappen en disco's. Beleef met je vriendjes en vriendinnetjes een dag om nooit te vergeten.


Heeft u wat te vieren?
Ook dan kunt u bij ons terecht. Voor kinderpartijtjes, schoolreisjes of andere gelegenheden is Kids Playground uitermate geschikt. Met een breed assortiment aan arrangementen en feestelijke toevoegingen zorgen wij voor een onvergetelijke dag.


Speelparadijs Kids Playground Almere is met de auto gemakkelijk bereikbaar vanuit onder andere het Gooi en omstreken, Lelystad, Dronten en Biddinghuizen en u kunt gratis voor de deur parkeren.poppenkast

 
kidsplayground stippellijn


 Tijdens de zomervakantie (13 juli t/m 25 augustus) 7 dagen per week open, van 10.00 tot 18.00 uur