Welkom bij Het leukste speelparadijs van Nederland!

Kinderfeestje Almere

content image clown kidsplay
Een kinderverjaardag kan niet onopgemerkt voorbij gaan en wat is er nou leuker om jouw partijtje te vieren bij Kids Playground? Niks toch zeker!

Ons indoor speelparadijs biedt vele mogelijkheden voor een onvergetelijke verjaardag. Bij de Arrangementen pagina voor alle informatie en opties.


Kids Playground Almere is een groot overdekt speelparadijs met onder andere glijbanen, trampolines, ball lifter, springkussens en nog veel meer waar vriendjes en vriendinnetjes van de jarige zich helemaal uit kunnen leven.

Met één van onze arrangementen, een vrolijk gedekte tafel in een thema naar keuze, kinderchampagne en een speciale taart wordt elke kinderverjaardag onvergetelijk. Wij nemen u de organisatie uit handen, zodat u als ouder/begeleider ook volop mee kunt genieten.


Een onvergetelijk en daverend kinderpartijtje is bij ons gegarandeerd. De jarige kan op onze website zelf een uitnodiging maken en alle vriendjes en vriendinnetjes een persoonlijke uitnodiging sturen.


Voor ouders, verzorgers en begeleiders biedt Almere een ruim restaurant met een breed assortiment aan hapjes, warme en koude dranken en gratis Wi-Fi.


Kids Playground Almere is goed met de auto bereikbaar en u kunt de hele dag gratis voor de deur parkeren.

piraten tafel                                    

Een kinderverjaardag kan niet onopgemerkt voorbij gaan en wat is er nou leuker om jouw partijtje te vieren bij Kids Playground? Niks toch zeker! Ons indoor speelpaleis biedt vele mogelijkheden voor een onvergetelijke kinderfeestje.

Met één van onze arrangementen, een vrolijk gedekte tafel in een thema naar keuze, kinderchampagne en een speciale taart wordt elke kinderverjaardag onvergetelijk. Wij nemen u de organisatie uit handen, zodat u als ouder/begeleider ook volop mee kunt genieten.

Een onvergetelijk en daverend kinderpartijtje is bij ons gegarandeerd. De jarige kan op onze website zelf een uitnodiging maken en alle vriendjes en vriendinnetjes een persoonlijke uitnodiging sturen.

Kids Playground Almere is een groot overdekt speelpaleis met onder andere glijbanen, trampolines, springkussens en nog veel meer waar vriendjes en vriendinnetjes van de jarige zich helemaal uit kunnen leven. Voor ouders, verzorgers en begeleiders biedt Almere een ruim restaurant met een breed assortimen aan hapjes en dranken, zowel warm als koud en gratis WIFI.

Kids Playground Almere goed met de auto bereikbaar en u kunt gratis voor de deur parkeren.

Feestpakket PARTY!

Kies uit verschillende leuke arrangementen met friet met kipnuggets, kroket, frikandel of poffertjes. Uw kinderfeest kan niet meer stuk!

Naar Arrangementen