Welkom bij Het leukste speelparadijs van Nederland!

Kinderdisco Almere

discoKids Playground is het speelparadijs bij u in de buurt waar kinderen een hele dag kunnen spelen, klimmen en klouteren. Met uitdagende touwladders, trampolines, springskussens en een speciaal ontwikkelde soft-play hoek is er voor elke leeftijd genoeg te beleven. Een grote binnen speeltuin in Flevoland die kinderen niet snel zullen vergeten. 


Speciaal voor onze kleine gasten hebben wij de kinderdisco waar feestelijke typetjes zorgen voor een spetterend speel- en dansfestijn voor alle leeftijden. De kinderdisco is een dagelijks terugkerend item waar met een enthousiast team gedanst wordt op de nieuwste kinderhits.


Terwijl de kinderen spelen of dansen in de disco, kunnen ouders/verzorgers genieten van een breed assortiment in het Kids Playground restaurant. Het restaurant biedt een breed assortiment aan vers belegde broodjes, snacks, dranken en zoetigheid, kortom voor ieder wat wils. Het restaurant biedt uizicht op de speelstructuren zodat u, samen met onze leiding, een oogje in het zeil kunt houden. Tevens is er gratis WIFI aanwezig.


Het indoor speelpaleis is gegarandeerd een dag die kinderen niet snel zullen vergeten.

kidsplay home image


Woensdag 13 maart
Chips kettingen makenkidsplayground stippellijnZaterdag 16 maart
Meet and Greet Minionkidsplayground stippellijnZondag 17 maart
Stoelendanskidsplayground stippellijnWoensdag 20 maart
Piraten dagkidsplayground stippellijnZaterdag 23 maart
Mega disco dagkidsplayground stippellijnZondag 24 maart
Mega kleurwedstrijdkidsplayground stippellijnWoensdag 27 maart 
Knutsel dagkidsplayground stippellijnZaterdag 30 maart 
Spelletjes dagkidsplayground stippellijn