Welkom bij Het leukste speelparadijs van Nederland!

Kinderdisco Almere

discoKids Playground is het speelparadijs bij u in de buurt waar kinderen een hele dag kunnen spelen, klimmen en klouteren. Met uitdagende touwladders, trampolines, springskussens en een speciaal ontwikkelde soft-play hoek is er voor elke leeftijd genoeg te beleven. Een grote binnen speeltuin in Flevoland die kinderen niet snel zullen vergeten. 


Speciaal voor onze kleine gasten hebben wij de kinderdisco waar feestelijke typetjes zorgen voor een spetterend speel- en dansfestijn voor alle leeftijden. De kinderdisco is een dagelijks terugkerend item waar met een enthousiast team gedanst wordt op de nieuwste kinderhits.


Terwijl de kinderen spelen of dansen in de disco, kunnen ouders/verzorgers genieten van een breed assortiment in het Kids Playground restaurant. Het restaurant biedt een breed assortiment aan vers belegde broodjes, snacks, dranken en zoetigheid, kortom voor ieder wat wils. Het restaurant biedt uizicht op de speelstructuren zodat u, samen met onze leiding, een oogje in het zeil kunt houden. Tevens is er gratis WIFI aanwezig.


Het indoor speelpaleis is gegarandeerd een dag die kinderen niet snel zullen vergeten.

kidsplay home image


Woensdag 8 mei
Chips kettingen makenkidsplayground stippellijnZaterdag 11 mei
Knutselen voor moederdagkidsplayground stippellijnZondag 12 mei
Moederdag - Limbodansenkidsplayground stippellijnWoensdag 15 mei
Strijkkraaltjeskidsplayground stippellijnZaterdag 18 mei
Kinky Hair daykidsplayground stippellijnZondag 19 mei
Mega kleurwedstrijdkidsplayground stippellijnWoensdag 22 mei 
Maskers makenkidsplayground stippellijnZaterdag 25 mei 
Koekhappenkidsplayground stippellijn