Welkom bij Het leukste speelparadijs van Nederland!

Dagje uit in Almere

Een leuk en origineel dagje uit met het hele gezin? Dan ben u aan het juiste adres bij Kids Playground Almere. Een dag speelplezier voor jong en oud is wat ons overdekte speelpaleis biedt.

Voor de jongste kinderen is er een speicaal ontwikkelde soft-play hoek waar de keintjes veilig kunnen spelen. Voor de oudere kinderen biedt Kids Playground uitdagende trampolines, spannende touwladders, springkussens en nog veel meer.
meisjes in springkussen
Elke dag organiseert het team van Kids Playground Almere een kinderdisco waar gedanst wordt op de nieuwste kinderhits. Tevens worden er activiteiten georganiseerd zoals koekhappen, kleurwedstrijden, thema dagen en schminken.


Terwijl de kinderen zich uitleven kunnen de ouders en begeleiders zich terugtrekken in het ruime en overzichtelijke restaurant en genieten van een breed assortiment aan hapjes en dranken. Het restaurant biedt uitzicht op de speelstructuren en is voorzien van gratis WIFI.

Elke dag is er vakkundige leiding aanwezig die een oogje in het zeil houdt want veiligheid staat bij ons hoog in het vaandel.


D clowns          


Woensdag 30 januari
Chips kettingen makenkidsplayground stippellijnZaterdag 2 februari
Limbo dansenkidsplayground stippellijnZondag 3 februari
Stoelendanskidsplayground stippellijnWoensdag 6 februari
Tattoo dagkidsplayground stippellijnZaterdag 9 februari
Piraten dagkidsplayground stippellijnZondag 10 februari
Mega kleurwedstrijdkidsplayground stippellijnWoensdag 13 februari
Knutsel dagkidsplayground stippellijnZaterdag 16 februari
Mickey op bezoekkidsplayground stippellijnZondag 17 februari
Mickey op bezoekkidsplayground stippellijn