Welkom bij Het leukste speelparadijs van Nederland!

Dagje uit in Almere

Een leuk en origineel dagje uit met het hele gezin? Dan ben u aan het juiste adres bij Kids Playground Almere. Een dag speelplezier voor jong en oud is wat ons overdekte speelpaleis biedt.

Voor de jongste kinderen is er een speicaal ontwikkelde soft-play hoek waar de keintjes veilig kunnen spelen. Voor de oudere kinderen biedt Kids Playground uitdagende trampolines, spannende touwladders, springkussens en nog veel meer.
meisjes in springkussen
Elke dag organiseert het team van Kids Playground Almere een kinderdisco waar gedanst wordt op de nieuwste kinderhits. Tevens worden er activiteiten georganiseerd zoals koekhappen, kleurwedstrijden, thema dagen en schminken.


Terwijl de kinderen zich uitleven kunnen de ouders en begeleiders zich terugtrekken in het ruime en overzichtelijke restaurant en genieten van een breed assortiment aan hapjes en dranken. Het restaurant biedt uitzicht op de speelstructuren en is voorzien van gratis WIFI.

Elke dag is er vakkundige leiding aanwezig die een oogje in het zeil houdt want veiligheid staat bij ons hoog in het vaandel.


D clowns          


Woensdag 13 maart
Chips kettingen makenkidsplayground stippellijnZaterdag 16 maart
Meet and Greet Minionkidsplayground stippellijnZondag 17 maart
Stoelendanskidsplayground stippellijnWoensdag 20 maart
Piraten dagkidsplayground stippellijnZaterdag 23 maart
Mega disco dagkidsplayground stippellijnZondag 24 maart
Mega kleurwedstrijdkidsplayground stippellijnWoensdag 27 maart 
Knutsel dagkidsplayground stippellijnZaterdag 30 maart 
Spelletjes dagkidsplayground stippellijn