Welkom bij Het leukste speelparadijs van Nederland!

Algemene informatie Almere

Kids Playground is een groot overdekt speelparadijs voor kinderen van 0 tot 12 jaar. in Almere (Flevoland). De kinderen kunnen de hele dag spelen in de grote structuur met onder andere trampolines, ball shower, power tower, glijbanen enz. Daarnaast is er ieder uur een (peuter) disco waar de kinderen zich lekker uit kunnen leven. Verder verzorgen wij elke woensdag, zaterdag en zondag thema's en activiteiten zoals schminken, spelletjes, piratendag, prinsessendag enz. 
 

De ruimtes zijn gescheiden in 2 zones: 

a. de peuterhoek voor de allerkleinsten (0 tot 4 jaar).

b. de speelstructuren, glijbanen en trampolines voor de grotere   

    kinderen (5 tot 12 jaar).


Kinderdisco 

In Almere is een kinderdisco aanwezig waar de kinderen kunnen dansen op de nieuwste kinderhits. Feestelijke typetjes zorgen voor een spetterend speel- en dansfestijn voor alle leeftijden.  

Restaurant

Almere beschikt over een ruim en gezellig restaurant met een uitgebreid assortiment hapjes en drankjes. Vanuit het restaurant zijn de speelactiviteiten goed te volgen, zodat ouders/begeleiders zich met een gerust
gevoel kunnen terugtrekken met wat lekkers. Voor de kinderen hebben wij onder andere vers gebakken frietjes, kroketten, poffertjes, ijsjes en limonade.
Counter 


Parkeren

In Almere kunt u de hele dag gratis parkeren voor de deur.


Wi-Fi

Gratis Wi-Fi bij Kids Playground.

Veiligheid & Hygiëne

Onze extra aandacht gaat uit naar de veiligheid van de structuren en de hygiëne van ons licht en schone speelparadijs. Dagelijks worden de speeltoestellen gereinigd en uiteraard worden alle toiletten meerdere malen per dag schoongemaakt. Er is altijd een BHV'er aanwezig met oog op calamiteiten.


Mindervaliden

Individuele mindervaliden of minder valide groepen zijn uiteraard van harte welkom in ons indoor speelparadijs. Kids Playground is er voor iedereen en ook voor deze groep zijn onze speeltoestellen en voorzieningen zonder problemen bereikbaar en te benutten.

Afhuren locatie

Kids Playground is in de avonduren af te huren voor bedrijfs- en of familiefeesten. U kunt gebruik maken van de beneden zaal en tevens hebben wij boven een extra ruimte die wij kunnen openen.
Aan ieder feest wordt een eigen invulling gegeven en wij denken graag met u mee om een succesvol feest te organiseren.
U kunt ons bellen op 036-21 00 110 of het contactformulier invullen voor alle informatie en mogelijkheden.

Spelregels  

 • Kinderen spelen onder toezicht en verantwoordelijkheid van ouders/begeleiders. Wij kunnen enkel kinderen onder  begeleiding van een volwassene (minimaal 18 jaar) toelaten.

 • De peuterhoek is alleen voor kinderen van 0 t/m 4 jaar en hun begeleiders.

 • Het nuttigen van zelf meegenomen eten en drinken is niet toegestaan.

 • Reserveren is niet mogelijk voor vrij spelen.

 • Kauwgom is niet toegestaan in onze speelstructuren.

 • Spelen gebeurt op eigen risico. De directie is niet aansprakelijk voor schade of letsel ontstaan tijdens het verblijf in één van onze vestigingen. 

 • Luchtige kleding wordt door ons aanbevolen. Het bovenlijf dient bedekt te zijn en kinderen dienen op sokken te spelen.

 • In onze vestigingen is roken niet toegestaan.

 • Op verzoek van de leiding moet men zijn of haar betalingsbewijs of stempel tonen. Bezoekers dienen instructies van de leiding altijd op te volgen. Het plaatselijk management behoudt zich het recht voor om bezoekers toegang te ontzeggen of te weigeren.                                     
                                                                                         


Ballenbak


 

 
kidsplayground stippellijn


 Tijdens de zomervakantie (13 juli t/m 25 augustus) 7 dagen per week open, van 10.00 tot 18.00 uur