Welkom bij Het leukste speelparadijs van Nederland!

Dagje uit in Apeldoorn

apeldoorn dagje uit
Een leuk en origineel dagje uit met het hele gezin? Dan ben u aan het juiste adres bij Kids Playground Apeldoorn. Een dag speelplezier voor jong en oud is wat ons overdekte speelpaleis biedt.

Voor de jongste kinderen is er een speicaal ontwikkelde soft-play hoek waar de keintjes veilig kunnen spelen. Voor de oudere kinderen biedt Kids Playground uitdagende trampolines, spannende touwladders, springkussens en nog veel meer.


Elke dag organiseert het team van Kids Playground Apeldoorn een kinderdisco waar gedanst wordt op de nieuwste kinderhits. Tevens worden er activiteiten georganiseerd zoals koekhappen, kleurwedstrijden, thema dagen en schminken.


Terwijl de kinderen zich uitleven kunnen de ouders en begeleiders zich terugtrekken in het ruime en overzichtelijke restaurant en genieten van een breed assortiment aan hapjes en dranken. Het restaurant biedt uitzicht op de speelstructuren en is voorzien van gratis WIFI.


Elke dag is er vakkundige leiding aanwezig die een oogje in het zeil houdt want veiligheid staat bij ons hoog in het vaandel.

meisje in band links

8 juli t/m 3 september
Zomervakantie (elke dag geopend)kidsplayground stippellijn